Corona regeling

Ervan uitgaande dat jullie bij ons willen blijven sporten kunnen jullie waarschijnlijk 1 juni de draad van het sporten weer oppakken. Er zijn dan twee maanden verstreken waarin je geen gebruik hebt kunnen maken van onze faciliteiten. Om dit te compenseren hanteren wij volgende contributiesysteem voor de aankomende vier maanden:
Mei 50%
Juni 50%
Juli 50%
Aug 50%

LET OP: DIT GAAT IN BIJ DE INCASSO VAN EIND APRIL.

Mocht de periode van sluiting korter of langer duren wordt de compensatie regeling aangepast.

Per 1 september betaal je weer het volle tarief van het abonnement dat je bij ons hebt afgesloten. Met deze regeling bieden we je precies de compensatie aan waar je recht op hebt. Je betaalt niet voor de maanden die je niet hebt kunnen sporten.
Op dit moment doen wij een beroep op jullie support en begrip om het voortbestaan van Sportcentrum Dalen te waarborgen.
Heb je inmiddels al opgezegd?
Dan mag je uiteraard je opzegging annuleren en aan ons doorgeven dat je van deze regeling gebruik wil maken. Graag via mail: info@sportcentrumdalen.nl

Voorwaarden regeling:

– De corona regeling geldt voor leden met een abonnement.
– Deze regeling geldt niet voor mensen die sporten via bedrijfsfitness (daar heeft bedrijfsfitness al stappen voor ondernomen).
– Leden die via promotion trainen zal na het tweede kwartaal gekeken worden hoe die gecompenseerd worden.
– In de maanden mei en juni kunnen geen mutaties en of opzeggingen worden doorgegeven.
– Voor abonnementen die in maart/april worden opgezegd, wordt het opzegtermijn van 1 maand gehanteerd met volle contributie tarief. (Deze stopmaand kan ingehaald worden wanneer wij weer open zijn en gaat dan per direct in).
– Wil je toch na 1 juni weer inschrijven dan wordt ook het volle contributie tarief gehanteerd. De 50% regeling is alleen voor klanten die recht hebben op compensatie.

Extra Compensatie

– Als extra compensatie bieden wij alle leden met een abonnement 18/7 fitness aan tot 1 sept 2020 (zonder extra kosten, dit geldt ook voor de leden die al 18/7 hebben). Tag blijft eigendom van sportcentrum Dalen.
– De leeftijd grens van 18/7 wordt verlaagd van 18 jaar naar 16 jaar (ouders moeten goedkeuring geven)
– Voor beide extra compensatie geldt dat er wel een contract getekend dient te worden.

 

klik hier voor meer informatie over 18/7/365

Team Sportcentrum Dalen