Sportcentrum Dalen tijdelijk gesloten i.v.m. coronavirus

Bij deze delen wij je mede dat wij t/m 6 april gesloten zijn vanwege het coronavirus. Dit voor uw en onze gezondheid. Wij vinden het heel vervelend dat je nu even niet in onze sportschool kunt sporten maar wij zijn ervan overtuigd dat je begrip hebt voor deze noodgedwongen maatregel om verspreiding van het virus te beperken. Wij gaan alles in staat stellen om je in je thuissituatie te helpen om toch in beweging te blijven en je gerichte workouts aan te bieden. Daarnaast zullen we via onze facebookpagina allerlei workouts, tips en andere content met je delen die je thuis kunt doen. Als iedereen de komende 3 weken extra voorzichtig is, thuisblijft waar mogelijk, is de situatie vast snel voorbij. Tot die tijd: wees verstandig, blijf in beweging en let op je gezondheid. Zorg goed voor jezelf en vooral ook op de mensen om je heen. Wij hopen op je begrip. Houd onze website en facebookpagina in de gaten de komende tijd.

Met gezonde groet,
Namens het team van Sportcentrum Dalen

Omdat we je graag ondersteunen om te blijven sporten, zullen we de komende weken elke dag bezig zijn om het je thuis nog aangenamer te maken. Dit doen we onder andere door het aanbieden van trainingen via facebook. Sportcentrum Dalen is zich bewust van dit ongemak voor onze leden en daarom werken we hard aan oplossingen om jullie geduld en loyaliteit te waarderen.

SPORTCENTRUM DALEN VIND HET HEEL VERVELEND DAT JULLIE EVEN NIET IN ONZE SPORTSCHOOL KUNNEN SPORTEN MAAR ZIJN ERVAN OVERTUIGD DAT JULLIE BEGRIP HEBBEN VOOR DEZE NOODGEDWONGEN MAATREGEL OM DE VERSPREIDING VAN HET VIRUS TE BEPERKEN.