Wat hebben we u te bieden

Van 06:00 uur t/m 24:00 uur trainen wanneer het u uitkomt , 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.
Na inschrijving en het contract te hebben ondertekend, overhandigen we u een tag. Met deze tag kan u de tourniquet en de deur bedienen. Dit geeft u toegang tot twee grote zalen met een oppervlakte van 900 m2 fitness plezier. De begane grond heeft een oppervlakte van 400m2, een zaal waar u crossfit, circuit training, boksen, roeien, assault bike ,ski erg , trx banden, kan beoefenen, alles wat u maar wilt trainen kan u trainen.
Op de verdieping vloer hebben we een oppervlakte van 500 m2 fitness plezier, we werken met A merken, toestellen van het merk techno gym, life fitness, matrix, concept 2. Wilt u spier kracht vergroten is dat mogelijk, wilt u aan u conditie werken dat lukt met deze machines, bent u aan het revalideren ook hier voor is de ruimte geschikt met de geschikte fitness toestellen.

Veiligheid

De camerabewaking is 24 uur per dag beschikbaar om toe te zien op u veiligheid( beelden worden opgenomen). Onze missie is dat we al onze sporters een comfortabel, ontspannen en aangenaam verblijf willen bieden. Er is een goede parkeer mogelijkheid voor de deur. Parkeer terrein bewaakt met camera.
De twee zalen zijn voorzien van een ieder 1 paniek knop, dit als het nodig is dat we snel hulp kunnen bieden. Er zijn meerdere nooddeuren
In de zaal hangt een A.E.D. van het merk life line.

Nu is er geen excuus meer om niet te komen trainen, we zijn 18 uren open, 7 dagen per week ,365 dagen per jaar, u kan zo lang trainen als u wilt, dit is toch wel een lach op je gezicht waard. Nieuwsgierig geworden kom een langs tijdens reguliere uren, dan ziet u zelf hoe gezellig het is. Vertellen we u alles wat mogelijk is bij SportcentrumDalen.

Spelregels

Zie contract. Af te halen bij de balie SportcentrumDalen.

Kosten:

Aankoop tag € 12,50 ( inschrijven en tag).
Abonnement per maand voor 18/7/365 € 5,00( dit komt bij je normale abonnement op).